sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Viimehetken lahjatoiveet

Vaikka jouluun on enää reilu viikko niin päätin listailla tänne myös omia lahjatoiveitani. Ehkä joulupukki ei ehdi enää toteuttaa niitä, mutta toivossa on hyvä elää!

Rakas joulupukki, olen ollut tänä vuonna tooositositosi kiltti..

Ooltaimfeivorit toiveeni on superihana Kitchen Aid:in vaahtokarkin vaaleanpunainen yleiskone! Vaikka omistan Kenwoodin vastaavan koneen, ei se yllä tuon vekottimen tasolle! Varsinkaan ulkonäkönsä puolesta! Vaaleanpunaisella koneella leipomuksista tulee varmasti erityisen makeita ja onnistuneita. Nams!

Kumppareita minulla menee yhdet kesässä ja niin kävi tänäkin vuonna. Rikki ovat ja uudet on saatava ensi kevääksi. Väriä kumppareissa pitää olla ja Hunterilla olisikin aika namut..tai crocsilla.

Vedenkeitin on ollut etsinnässä jo..aika kauan! Väriä siltäkin kaipailen ja Kenwwodin K-mix olisi JUURI se oikea. Ei vaan taida pukki enää valmistaa tuossa värissä?!

Kaunis laukku olkapäälle heilumaan, jonne voisi piilottaa pienen omaisuuden. B-low The Beltin Twiggy bag tai iiiiks, Diane von Furstenbergin Franco, oih!

Kännykkään vielä kivat vaihtokuoret, vaikka Marc by Marc Jacobs:in Olive-kuoret. Niissä olisi just meidän Leevin näköinen rekku ja sopivasti hauskat..

Kuvat; ellos, ShopBop, google.


Lumisateista 3.adventtia!


EDIT; Kääk mikä kirjoitusvirhe..kitchen näköjään kirjoitetaan nykyään c:een kanssa..?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!