perjantai 29. marraskuuta 2013

Nyt se tuli!


 Joulu meille! Vaikka suurin osa joulukukista odottaa vielä meitä kaupanhyllyillä (kukat tekevät minusta juhlan..) Onneksi rakas ystävä muistaa joka vuosi minua ritarinkukan mukulalla tai niin kuin tänä vuonna, aivan ihanalla valmiiksi istutetulla kukkasella. Onni on rakkaat ystävät jotka tuntevat sinut, joskus paremmin kuin sinä itse!  Kiitos T! ;) Joulukoristeisiimme kuuluvat myös Mailegin hauskannäköiset tontut, niitä onkin vuosien saatossa kertynyt jo aikamoinen joukko. Tämä tonttunen on päässyt istumaan verhoilua vailla olevaan rokokootuoliin..


Askarreltiin tytön kanssa sunnuntaina oikein urakalla kaikenlaisia koristeita mm. lumihiutaleita joita teippailin eteisen ikkunaan. Lumihiutaleaskartelut ovat olleet minulle aina vähän mörköjä, kun en saa niitä onnistumaan! Lähinnä siis "rei'itettyä" niitä kauniisti..onneksi muistin jemmasta Koti ja keittiö-lehden joulunumeron johon olin merkinnyt lumihiutaleiden leikkausmalleja. Hienoja tuli! Ja ihan tavallisesta kopiopaperista vieläpä! Muistan, että ennen tuskailin aina sen hiivatin leivinpaperin kanssa..Pieneen kuusentaimeen askarreltiin huopaa muistuttavasta kankaasta tähtiä,joihin laitoin ripustuslenkeiksi juuttinarua. Kauniita ja yksinkertaisia..Yhdessä kuvista vilahtaa myös neidin ja isännän askartelemat kävyt :) Männynkäpyjä, teippiä ja paperinpalasia. Tarkemmat ohjeet voi tiedustella neiti F:ltä ja isäntä J:lta ;)
Joulufiilis on pikkuhiljaa noussut uusiin sfääreihin. Kannoin viime viikolla muutaman pikkuisen kuusentaimen sisälle ja ne tuoksuvat aivan joululta! Joululaulut soi muistitikulta päivittäin, tyttö käy nappaamassa soittimen heti aamusta päälle ja pikkukakkoset menee kiinni. Ensi viikon to do-listalla on piparkakkumuumitalo, jota olen tässä jo rakennellut ajatuksen tasolla viikon varrella. Laittelen valmistuneesta tönöstä kuvia facebookin puolelle, jonne nämäkin Unelmat ovat menneet jokunen aika sitten..:) Tervetuloa sinne tykkäilemään!

Viikonloppuja!


2 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää! Hyvää viikonloppua myös sinne :)

    VastaaPoista
  2. Katariina; Kiitos! Hyvä tämä vikonloppu on ollutkin! :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!