keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Väilikammarin välivaihe


Lupaamani kuvat välikammarimme tämän hetkisestä tilanteesta, jossa siis lattiat maalattu ja sähköjä laiteltu takaisin paikoilleen. Ikkunankarmilistat olivat ihan ookoossa kunnossa joten ne laitettiin saman tein paikoilleen, kun tapetti oli kuivahtanut. Pisin lattialista muistuttaa tuossa lattialla, että jotain tarttis tehdä! Ehkä tänään, ehkä tänään..

Pahoittelut kuvien laadusta, puhelimen kautta latailin tänne ja näitä ei ole käsitelty millään muotoa :)

 
 
 
Kivaa keskiviikkoa! Meillä sataa lunta!

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan hurmaavan oloinen kammari! Vanhan ajan tyyliin kuuluu olennaisena, että kaikki seinät on tapetoitu, ihan eri fiilis kuin jossain nykyajan tehosteseinissä :) Mahtaa sormet syyhytä sisustamaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa älä muuta! Koko huone on yhtä tehostetta :) Kieltämättä sisustaminen on päällimmäisenä ajatuksissa, varsinkin tuossa tovi sitten kun sain vihdoin aloitettua sen listojen puhdistamisen. Ja voin kertoa sieltä "putsaus"kammarista semmosia terveisiä, että onpa muistettu maalia käytellä..

   Poista
  2. Ei kai niitä vanhoja nyt kannata poistella kun maalaa vaan uutta päälle ;) Ennen ei ole kyllä moisiin työvaiheisiin panostettu, mukavasti sitten nuo maalikerrokset lohkeilee toistensa päällä... tosin jossain kohteissa se on ihan kivan näköistä!

   Poista
 2. Oi, minä asettelin jo lattialle upottavan ja pehmoisen maton, verhot ikkkunaan, petasin semmoisen rinsessaröyhelöillä lastatun divaanin, makoilin sillä kynttilöitten valossa ja takka/uunivalkean loisteessa kuunnellen sulosäveliä, joita lauloi joku Harry Belafonte tai Nat King Cole -tyyppinen pehmeä-ääninen herrahenkilö (olipa muuten loistava äänentoisto teillä).
  Lunta satoi siinäkin päiväunessa... Katohan vaan, etten ole siellä illalla, kun tulet kättesi töitä ihailemaan ;)
  Terveisin kadekadekade Keekeläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Keekeläinen! Olet saanut minun ajatuksesta kiinni! Enkä olisi pahastunut jos olisin tuolta sinut löytänyt, oltais yhdessä putsattu ne listat hetkessä! :)

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!