tiistai 24. maaliskuuta 2015

The Great 30th

Viikonlopusta toipuneena, uuteen viikkoon uusilla kymmenillä. Kolmikymppiset juhlittiin The Great Gatsbyn tyyliin niin kuin aiemmin kerroinkin; samppanjaa, cocktaileja ja pikku purtavaa säästelemättä! Juhlien siivittämänä ei uudelle kymmenelle siirtyminen tuntunut lainkaan niin pahalta, oikeastaan ihan kivalta. Aikuisemmalta.

Hyvät ystävät seurana, jotka ovat olleet mukana elämän taipaleella, toiset pidemmän aikaa, toiset vähemmän - mutta jokainen yhtä tärkeä. Kiitos siitä.
Sunnuntaina sitten haettiin "synttärilahja" kotiin ja varsinkin tämän karvaisen perheenjäsenen myötä on kevyempi kestää oma vanheneminen..


 
Meidän neiti Alva, "minusta tulee isona bokseri" pus!
 
Vauhdikasta viikkoa, sitä meillä ainakin riittää!

 

10 kommenttia:

 1. Synttärionnittelut sekä onnittelut uudesta perheenjäsenestä, toinen on niin lutusen söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tämä lutunen on vaan paljastunut aikamoiseksi termiitiksi ;)

   Poista
 2. Onnea ja apua, bokseri :) Ei taatusti tule tylsää tuon kaverin kanssa, mitä olen bokserien omistajien jutuista päätellyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Onneksi meillä on vähän kertynyt kokemusta aikuisestakin bokserista ennen tähän omaan ryhtymistä. Meillä on juurikin Alvan kasvattajan oma bokseri ollut parin vuoden aikana hoidossa useamman kerran, joten ei ihan ummikkoja olla :D Onneksi meillä on huippukasvattajien tuki ja turva takanamme..niin ja varma hoitopaikka :)

   Poista
 3. Ihanan näköiset juhlat :) Ja söpö pikku Alva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juhlakoristelut oli kyllä ns. puoliruokaa, niin kiva oli etsiä ideoita ja sitten lopulta niitä toteuttaa - helposti ois kyllä saanut mopon keulimaan ;) Ja Alva on kyllä söpöläinen, ei uskois että tuosta kääpiöstä kasvaa niin iso koira kuin bokseri aikuisena on :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitokset Johanna! :) Ihana tuhisija se kyllä on, tänäänkin nukahti päivällä rinnan päälle <3

   Poista
 5. Lämpimät onnittelut vielä tätäkin kautta :) Juhlat näyttävät ihan super kauniilta, wau!! Tuo kuva teistä kaksin on ihan älyttömän upea. Olette luontevia tuossa lookissa, hehe ;)

  Ja uusi vauvakin, voi itku mikä söpöliini...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Teema sopi kotiimme ja meille kyllä yli odotusten, melkein olisi voinut jättää koristelut paikoilleen pidemmäksikin aikaa :)

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!