maanantai 16. maaliskuuta 2015

Sisustustrendien aallonharjalla

Turkoosi, vedenvihreä..ihan selkeä väritrendi joka näkyy mm.sisustuslehtien kansissa. Ja meillä :) Naureskelin miehelleni viikonloppuna, että ollaanpas me trendikkäitä ja suoraan siellä aallonharjalla.

Yhtään uutta sisustustekstiiliä, sisustusesinettä tai huonekalua ostaneena ollaan muodikkaasti kevään väreissä. Yhtään sitä yrittämättä tai tavoittelematta. Kotimme on antanut ymmärtää, että turkoosin ja vedenvihreän/vaaleanvihreän sävyt sopivat tänne mitä parhaiten. Ne piristävät ja tuovat raikkaudellaan energiaa, tiedon valon lisääntymisestä ja lähestyvästä kesästä. Oikea voimaväri siis, ainakin minulle.


Nyt eletään synttäriviikkoani ja lauantaina juhlitaan! Nyt to do-listan kimppuun, se ei olekaan ihan lyhyt sillä viikonloppu ei sitä lyhentänyt juurikaan - oltiin käytännössä ulkona koko ajan.

 Aurinkoista alkavaa viikkoa ja ihanaa arkea!

2 kommenttia:

  1. Trendikkäitä olette siis jo ennen trendin ilmestymistä! Helppoa ja kätevää. Meillä selkeästi keväällä lisääntyy keltainen! ;) Nuo värit on kyllä ihania!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ollaankin :) Itselle tämä koti on tehty, eihän me oikeasti mistään trendeistä välitetä - hassu huomio vain.Eikä keltainen ole ollenkaan huono väri, siitä jos mistä saa energiaa!

      Poista

Kiva kun jätit kommentin!