perjantai 6. kesäkuuta 2008

Kesäveska

Ompelupuuska iski minuun viikon ainukaisella vapaapäivänä. Ihanaa oli pitkästä aikaa kaivaa ompelukone pöydälle ja penkoa kangasvarastoja..täytyi jopa piipahtaa kaupungilla ostamassa tarpeita kuten nuo mainiot bambukahvat. Niin ja vähän ostin myös lisää kankaita..seuraavaa kassia varten :)

7 kommenttia:

  1. Kiitos Mari ja Mimmimamma! Se on myös oikein käytännöllinen: avaimet ja puhelin löytyvät helposti veskan pohjalta :) Niin ja työkaveri ihastui niin että tilasi itselleen samanlaisen!

    VastaaPoista
  2. Heippa,
    Eksyin blogiisi ja täytyy sanoa, että kirjoitat niin hauskasti kuin olla ja voi. Sinulla on ihana ammatti saat olla siitä onnellinen, teet ihmiset onnelliseksi, tiedäthän hyvä ruoka ja kauniisti laitettu on mitä parhainta.Kaikilla ei ole sitä taitoa, eikä viitseliäisyyttä.
    Ihania aarteita sinulla siellä on myöskin ja lopuksi toivottelen oikein hyvää kesää sinne.

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Sinulla on hauska tyyli kirjoittaa ja aivan erityisesti arvostan sitä, miten osaat olla ylpeä ammattitaidostasi etkä pelkää kertoa sitä.
    Minullakin on tuollainen samalainen kassi, tein sen farkkukankaasta, sisus on pellavaa.Laukku on käytössä joka päivä. Siitä on kuva jossain huhtikuun postauksessa blogissani

    VastaaPoista
  4. White linen: Kiitos mukavista sanoistasi! Kävin kurkkaamassa sinun kaunista blogiasi ja sieltä löytyi monia samoja aatoksia kuin itseltäni :) Laitan sinut ehdottomasti "Ihanaisiin blogeihini"

    Niina: Hmmm..jos oikein innostun niin voisinpa vaikka järjestää arpajaiset tuollaisesta kassista :) Pistetäämpä mietinmyssyyn ajatus muhimaan!

    Sirkka: Kivasti sanottu :) Kyllä se ruoka aina miehen tiellä pitää :D
    Aurinkoista kesää sinullekin!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!