maanantai 30. huhtikuuta 2012

Sock bun

Vapun paras kampaus ja ehkäpä koko kesän..sock bun. Oon viilettänyt sukka tukassa jo usemman päivän..en nyt sentään 24/7, mutta päivisin juu. Se on niin helppo ja nopsa, pysyy ohuemmassakin hiuslaadussa ja on katseenkestävä monessakin menossa. Jos tahtoo huolitellumman version niin pinneillä ja tuhdilla lakkakerroksella siitäkin selviää.

Tässä huippu-ohjeet kyseisen frisyyrin aikaansaamiseksi..! Ja joo, harjoitus tekee mestarin, edelleenkin :)




Mulla oli tämä eilen ja nappasin kuvia, kun olin jo aukaisemassa tukkaani yöksi.



Hauskaa vappua! 
Meillä herkuteltiin tänään uunilohella med sinihomejuusto, lisukkeina herkkuja uunijuureksia. Ja huomenna piknikille omalle pihalle; lohen loimutusta, makkaran paistoa, munkkeja ja kahvetta. Love it!

3 kommenttia:

  1. Eksyin tänne ja tosi ihana blogi sulla! Täytyypäs katsoa paremmalla ajalla video, niin sais omaankin iänikuiseen nutturaan jotain uutta variaatiota! Mielenkiinnolla muuten lueskelin kaappiprojektistasi. Meillä on hyvin samantyylinen kaappi tytön huoneessa, varsinkin nuo koristeet näyttää ihan samanlaisilta. Meilläkin tosin vielä kaappi kesken, nimittäin sisäpuolelta puuttuu kaikki hyllyt. Jos nyt kesää kohti saisi vihdoin vietyä homman päätökseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera! Mä kyllä rakastuin tohon sukkanutturaan, nyt täytys keksiä joku muukin kaveriksi niin ei ala kulumaan samasta kohtaa letti :)

      Heh! Meidänkin kaapista puuttuu ne hyllyt! Mutta muuten se alkaa olla viimeistä lakkakerrosta vaille valmis. Mitäs menin retostelemaan etukäteen sen valmistumista, siinä tulikin värien suhteen vähän ongelmia ja oon joutunut nyt useampaan otteeseen sitä maalaamaan :/ Lupaan kyllä kuvia lopputuloksesta!

      Sinullakin on ihana blogi, kävin tutkimassa sitä alkuviikosta :) Ja palaan kyllä paikalle vielä monta kertaa..!

      Poista
  2. Hei! Kiitos sukkanuttura-vinkistä. Katsoin videon, heti sukka ja sakset esille. Ja nyt on huippuhyvä nuttura rullattuna! Kiva kun jaoit! :-) Ihana blogi muutenkin. Marjis

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!