lauantai 8. joulukuuta 2012

Mattoja, mattoja!

Vanhassa talossa vetää aina jostain nurkasta (vaikka oltaisiin lisätty ekovillaa ja paperoitu..) Keittiömme nurkat ovat pahimmat ja lattianrajassa on varsinkin talvisin todella kylmä. Keittiönkaapeissa voisi säilyttää hätätapauksessa ruokia, koska luulen että siellä perimmäisessä sopessa olisi varmasti jääkaappikylmää!

Nyt päätin tarttua ainaiseen pulmaamme, sietokyvyn hipoessa ääriään ja ennen kuin pakkaskelit ennättäisivät tänne ihan tosissaan. Mattoja, lämpimiä, räsyisiä mattoja. Ja varsinkin sellainen keittiössä toimiva, joka ei olisi kovin työläs kopistella muruista aika ajoin. Niin ja pitkä täytyy olla - vähintään 4 metriä! 

Parisen viikkoa sitten törmäsin Cafe Latte Spiritin nettikaupassa TineK:n juuttimattoon ja kas, pituuttakin piisasi, se tarvittava 4 metriä. Tilasin heti oitis ja eilen kävin maton noutamassa.

Se on kuin unelma! Juuri sellainen kuin halusin, ei kovin kevyt kylläkään mutta piiiiitkä ja paksu; kylmällä lattialla ei enää villasukankaan läpi pääse viima. Matosta melkein ekstaasiin saakka innostuneena surffailin itseni TineK:n webbishoppiin ja tilata pamautin pari mattoa lisää kyökkiimme. Johan alkaa tareta! Vielä kun ne saapuisivat ennen joulua...

TineK - juuttimatto, väri kitti

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin blogiisi ja liityin mukaan. Juuri itse postailin vedosta ja viimasta - tosin meidän kohdalla ennalta asiaa pohtien. Tuo matto näyttää todella hyvältä ja tyylikkäältä, joten täytyy pitää yritys mielessä juuri tästä lämpönäkökulmasta käsin. Vanhan talon lattia on tuskin koskaan tiivis ja vedoton! Hyvännäköinen tosiaan on.

    Tervetuloa vastavierailulle,
    terveisin pilvi Villa Idurista

    VastaaPoista
  2. Pilvi; Kiva kun löysit tänne ja liityit joukkoomme :) Hitaalla tahdilla täällä nyt edetään, kun on töitä, kodinhoitoa ja kasvava maha "tiellä".

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!