perjantai 23. toukokuuta 2014

Jännän äärellä


Ilmoittauduttiin leikkimielellä helmikuussa Suomen kaunein koti-ohjelmaan ja kas, päästiin mukaan :) Tämä onkin varsin oiva porkkana tämmöisille lusmuille, remonttiavieroksuville ja viimetipan hannaajille. Ja tekemättömien töiden lista on pitkä kuin nälkä vuosi! Meni kyllä kieltämättä pari päivää ennen kuin tajuttiin, että hei, tännehän tulee maikkarin kuvausryhmä ja Hanna Sumari! Kääks, ja eikun listaa tekemään, mitä PITÄÄ saada siistittyä ja tehtyä vihdoinkin valmiiksi.

Ennen sitä on kuitenkin juhlittava 3-vuotissynttäreitä ja nautittava tästä ihanasta alkukesästä!
Palaan blogiini viimeistään, kun tiedämme milloin olemme telkussa :)

Kivaa alkukesää ja onnea valmistuville!
11 kommenttia:

 1. Hih, onnea matkaan! Meillä meni hommaan koko kesä, eikä siltikään riittänyt aika kaikkeen. Harmittaa vähän vieläkin kun meidät houkuteltiin mukaan liian aikaisin... Mut joo, ilman tuota ohjelmaa meillä ei olisi ainoatakaan listaa missään, se on varma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Kiitos Sanna! Meillä aikataulu kuvauksiin tulee aika pian, joten ei mene koko kesä "pilalle" stressistä :) Otetaan tämä ennemmin porkkanana niin saadaan nää leisiäässit ylös ja hommat etenemään :D Onko sulla antaa mitään vinkkejä noviiseille? ;)

   Poista
 2. Wautsiwau! Ihan mieletön juttu. Teidän koti on kyseiseen formaattiin juuri sopiva. Siis takuuvarma voitto tiedossa ;) Nyt alkoi ihan jännittää. Voin kuvitella teidän fiilikset siellä :D Tsemppiä ja kivoja puuhailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se aika hurja juttu, että päästiin mukaan :) Eniten jännään sitä että miten osaan olla kameran edessä kuulisti. Oon nimittäin hermostuksissani aika pälättäjä :D Saa mies (taas) nyhtää hihasta etten anna liikaa informaatiota, heh!

   Poista
 3. Ohoo! Innolla jään odottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ooh! Vähän meinaa ressiä pukata kun listasta tuli aika pitkä..huoh! :D

   Poista
 4. Täällä myös innolla jäädään odottamaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin ;) Koti voi näyttää niin erilaiselta telkkarista katsottuna!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Sanos muuta Anette! :) Ehkä yksi elämäni hienoimmista kokemuksista tuloillaan.

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!