torstai 31. heinäkuuta 2014

Kuulumiset kuumuudesta

Hassua että ehdin viimeksi toukokuussa tänne kirjoittamaan. Niin ovat päivät ja viikot (kuukaudet!!) kiirineet. Paljon on näihin kesäkuukausiin mahtunut; montaa sorttia mansikkakakkuja, viilentäviä uintiretkiä, sukulaisia ja tuttuja joita ei ollut nähnyt aikoihin.

Helteet alkavat kypsyttää meidän porukkaa pikku hiljaa sekoamisen partaalle. Liika on aina liikaa. Ja valituksen määrä vakio. Syksy hiipii väistämättä mieleen, viilentäjänä ja helpotuksen tuojana. Vaikka eilen kuulin, että tämä kesä jatkuisi lokakuulle?!

Saimme toukokuun lopulla kaikki loputkin kolme istutusaluetta valmiiksi talkoovoimin ja nyt olen saanut revitellä suunnitelmilla. Istuksin puutarhatuolissa kynän ja muistikirjan kanssa ja kirjaan ylös mitä ja montako taimea minnekin haluan.

Runko on kaikissa sama; kaksi pionia, kolme ruusua ja keskellä obeliskissa kärhö. Keksin vielä, että laitan joka toiseen alueeseen valkeat ja vaalenpunasävyiset pionit. Jokaiseen alueeseen istutan neidonruusua 'Maiden's blush'. Se yllätti minut tänä vuonna kukkien määrällään ja ihanalla tuoksullaan. Se on myös sopivan rento kasvutavaltaan, joten se peittää kivasti isoakin aluetta.

Liljoja istuttelin syksyllä ja keväällä useamman ja ne ovat olleet kiitollisia kasvupaikastaan auringossa. Alkukesästä ripottelin ystävältäni saadut pioniunikon siemenet tulppaanien juurelle ja en liioittele, mutta jokainen siemen taisi itää :) Kukkia ja nuppuja on ainakin tuhat! :D

 
  

 Kuulumisiin!
 

2 kommenttia:

  1. This is really a good article, I really like


    If you want to buy cheapest league of legends boost
    Place open http://lol.vipmmobank.com/

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!